RENTAL APARTMENT
/

SITGES (BARCELONA)

 

CATALÀ - ESPAÑOL - ENGLISH - FRANCE - FOTOS

 

L'allotgement

Escolteu el só de les onades mentre el sol banya l'apartament, omplint-lo de llum i olor de mar. És al centre de Sitges, envoltat de carrers de vianants, ideal per a passejades romàntiques i per descobrir els llocs més típics d'aquesta localitat, gaudir d'unes exquisides vacances al costat de la platja, en un entorn amb restaurants i molt ocí.

L'allotgement està situat a primera línia de mar, al cor de Sitges, l'envolten els carrers de vianants ideals per a passejades romàntics i per descobrir els llocs més típics d'aquesta bella població.

Està decorat a l'estil mediterrani per fer que els nostres clients se sentin com a casa. Té 50m2, repartits en un gran saló-menjador, l'estada principal d'aquest allotjament, que està equipat amb una taula i cadires, un televisor i un sofà llit, on es pot acomodar a dos hostes.

Aquest saló-menjador amb els seus grans finestrals que inunden amb la llum del sol Mediterrani aquesta estada, donen accés a l'agradable terrassa, possiblement un dels més grans atractius de l'apartament, una terrassa de 9m2 amb mobiliari de Teka, per gaudir de les excel·lents vistes a la platja de la Ribera, l'anar i venir de la gent passejant pel passeig de la Ribera.

Una cuina totalment equipada perquè els nostres hostes puguin prepara els seus plats favorits.

Una habitació doble amb armari i finestral que dóna accés a l'agradable terrassa.

Un bany complet amb una gran dutxa.

Disposa d'aire condicionat, calefacció, wiffi gratuït, planxa i rentadora.

L'apartament té capacitat per a 3 persones, el dormitori principal té un llit doble i el menjador disposa d'un sofà-llit també doble.

Des del saló i l'habitació, vostè podrà contemplar, escoltar i assaborir l'aroma de la mar, buscant el despertar dels seus sentits, l'experiència de passar unes vacances en aquest apartament és un veritable luxe al seu abast.

Serveis i zones comuns

L'apartament, aquesta situat al primer pis d'un edifici a primera línia de mar. L'edifici té ascensor encara que hi ha un tram de 4 escales per accedir-hi.

Atenció als hostes

"Telèfon d'Atenció al Hoste" per a qualsevol necessitat, disponible les 24 hores del dia.

Check-in o check-out

 • Arribada entre les 16h i les 22h
 • Arribada entre les 22h i les 24h té un suplement de 40 €.
 • Arribades a partir de les 24h té un suplement de 50 €.
 • Si vostè ho necessita podem oferir un servei de transfer a l'aeroport amb Taxis de confiança de Sitges:
  Preu aprox., des de l'Aeroport "El Prat" de Barcelona a Sitges:
  - per a 1 a 4 viatgers des de T1 75€/viatge, des de T2 78€/viatge
  - per a 5 a 7 viatgers 85€/viatge.
  Preu aprox., des de Sitges a l'Aeroport "El Prat" de Barcelona:
  - per a 1 a 4 viatgers des de T1 75€/viatge, des de T2 78€/viatge
  - per a 5 a 7 viatgers 85€/viatge.

El barri

L'apartament es troba al Passeig de la Ribera a pocs metres de la platja i al centre de Sitges. Li envolten els carrers de vianants ideals per a passejades romàntics i per descobrir els llocs més típics d'aquesta bella població.

Com moure's

L'apartament està al centre de Sitges. Poden desplaçar-se a peu. Estan a 5 minuts caminant de l'estació. Parada de taxis davant de l'apartament o sol·licita-ho per telèfon.
Si vostè ho necessita podem oferir un servei de trasllat a l'Aeroport.

Altres aspectes destacables

Si ho sol·liciten, els facilitarem tota la informació que necessitin i vulguin sobre Sitges i de fer a Sitges; per a Famílies, per a LGTB, turisme cultural, per a esportistes i estudiants, per a turisme Premium. Museus i Centre de Visites, Rutes, Excursions, Galeries d'Art, Vida nocturna, Gastronomia i Compres, etc ...

Normes de la casa

Esperem que tota persona que s'allotgi en aquest apartament, es comporti de manera respectuosa, educada, neta i ordenada.

 • NO permès Festes.
 • NO permès fumar a l'interior de l'apartament. Si a la terrassa.
 • NO admeto animals.

A. Regles bàsiques de convivència
1.- Respectar el descans dels veïns.
2.- No realitzar activitats sorolloses, especialment entre 22:00 i 8:00 h.
3.- No fumar a zones comunes
4.- Utilitzar correctament els elements comuns (ascensor, escales, porta entrada). 5.-No allotjar ni convidar més persones de les que figuren al document de reserva. 6.-Mostrar-se respectuós, educat i cortès amb els veïns.
7.- Assegurar-se de la planta i el pis on està allotjat abans de l'ús de l'intèrfon per evitar molestar els veïns innecessàriament.


B. Regles bàsiques en matèria de soroll i molèsties a tercers
1.- De 21.00 a 10.00 h no es permet música ni l'entrada de persones no allotjades a l'habitatge d'ús turístic per respectar el descans de veïns i tercers.
2.- Les festes estan totalment prohibides, així com qualsevol conducta incívica.
3.- No es permet realitzar reunions en què participin tercers no allotjats a l'habitatge, ni dins de l'apartament, ni a terrasses, balcons o altres elements comunitaris de l'habitatge.
4.- S'exigeix el bon ús de les zones comunes o elements comuns de l'edifici on es troba l'habitatge d'ús turístic, així com que es comporti cívicament tant a l'habitatge d'ús turístic com a l'edifici on està integrat.
5.- S'exigeix la retirada d'escombraries per part de l'usuari durant la seva estada per evitar males olors i brutícia en general.


C. Regles bàsiques en matèria de seguretat
1.- Tancar la porta amb clau i les finestres quan surti de la vivenda.
2.- Comprovar que disposa de la clau abans de sortir de lhabitatge.
3.- No obrir la porta a persones no identificades o correu comercial.
4.- En cas de pèrdua de les claus d'accés a l'allotjament així com de
documentació que la relacioni, comunicar-ho com més aviat millor a la propietat.


D. Advertiments de seguretat i civisme a la ciutat
1.- Tenir les vostres pertinències controlades en tot moment i especialment en aglomeracions com el transport públic. Els carteristes aprofiten qualsevol distracció per endur-se allò que és vostre.
2.- Estar alerta amb qui s'acosti amb qualsevol excusa estranya (netejar-vos després d'haver-vos tacat, venda clavells, oferiment de jugar a futbol, tocar-vos de forma estranya, etc..). Són tàctiques que els delinqüents aprofiten per sostreure les vostres pertinences.
3. Les ordenances de civisme sancionen certs comportaments a l'espai públic que estan prohibits:
- El consum o la compra de begudes alcohòliques a la via pública, fora dels llocs legalment habilitats. La compra de menjar o begudes al carrer no disposa de cap control sanitari.
- La compra, la possessió o el consum de substàncies estupefaents. La possessió de determinades quantitats i/o subministrar o compartir pot derivar en un delicte contra la salut pública.
- El nudisme integral així com anar nu de cintura cap amunt fora de les platges.


La taxa turística local NO està inclosa dins el preu.

Aquesta taxa té un cost de 1,00€ per persona (major de 16 anys) i nit, fins a un màxim de 7 nits, i s'ha d'abonar a la persona que us rebi a l'allotjament.

Ubicació

Fotos de l'Apartament

 • TERRAZA 00
 • 500 sitges 01
 • TERRAZA 03
 • TERRAZA 04
 • TERRAZA 06
 • TERRAZA 07
 • TERRAZA 01
 • TERRAZA 05
 • a260ab41-8a7b-4789-9213-07b76b85b56c
 • 06 entrada3
 • 07 comedor3
 • 91fa5713-a632-4b13-a69d-64350c14fc67
 • SALON COMEDOR 02
 • SALON COMEDOR 01
 • 8f2dd9e6-7da0-4cce-bd14-418151d6cdd9


Pots veure totes les fotos de l'apartament en el següent link (fotos).

Disponibilitat

 

Reserves i Pressupostos.

 • El client pagarà per avançat el 50% de l'import total després de fer la reserva i la resta durant els 60 dies abans de l'arribada.
 • El client pagarà el 50% de l'import total si cancel·la després de fer la reserva i l'import total si cancel·la durant els 60 dies abans de l'arribada.
 • Acceptes el pagament per avançat amb: Targeta.
 • Taxa de neteja 65€/Estada no inclosa al preu. 
Correo
Llamada
Asignación
Acerca de